Prečo si vybrať ?
Predstavujeme ti kuchársku zásteru vlastnej výroby od Profikuchar.sk - ten správny doplnok pre tvoje kulinárske výkony!
Naša zástera je vyrobená z vysoko kvalitnej 100% bavlny, čo zaisťuje nielen pohodlie pri nosení v tvojom kulináriu, ale aj jej odolnosť a dlhú životnosť pri zverine, ktorú častokrát v kuchyni zažívaš. Bavlna je prírodný materiál, ktorý je pre kuchársku zásteru ideálny – je mäkká a príjemná na dotyk, zároveň však dostatočne odolná proti vlhkosti a teplu, zvláda náročné pracovné podmienky a tempo.
Dĺžka zástery je 70 cm, čo znamená, že ťa bude chrániť pred nečistotami a škvrnami až po stehná. Túto dĺžku sme vybrali z dôvodu praktickosti, aby zástera bola dostatočne dlhá na to, aby chránila tvoje oblečenie, ale zároveň nebola príliš dlhá a neobmedzovala tvoju pohyblivosť pri pracovnom tempe v tvojej kulinárskej džungli.
- Vlastná výroba Profikuchar.sk - vyrobené na Slovensku
- Dĺžka zástery: 70cm
- Farba: čierna
- Materiál: 100% Bavlna
- Bez vrecka
- Zaväzovanie: na šnúrky
Navyše ti ponúkame možnosť si na zásteru nechať vyšiť vlastný text alebo dokonca logo.
- Názov reštaurácie
- Logo reštaurácie
- Meno kuchára
- Názov pozície
Štandardne sa výšivka umiestňuje na pravú hornú časť zástery, v prípade zmeny nás prosím kontaktujte. Táto služba je spoplatnená hodnotou od 3 € za jeden vyšitý riadok (napr. meno a priezvisko = jeden riadok).
Týmto spôsobom môžeš zásteru personalizovať a urobiť z nej unikátny kus v tvojom kulináriu práve pre teba. Ide o skvelý spôsob, ako môžeš nasýtiť svoj kulinársky inštinkt a urobiť zo svojho kulinária - reštaurácie poriadnu zverinu.
Pre koho je vhodná ?
- Pre každého kuchára, pomocného kuchára, pekára, cukrára, jednoducho pre každého, kto je súčasťou tohto kulinárskeho kolobehu
Pracie symboly ošetrovania
- maximálna teplota prania je 60°C
- výrobok sa nesmie bieliť
- výrobok sa môže sušiť v bubnovej sušičke pri nižšej teplote
- žehlenie pri maximálnej teplote žehliacej plochy 150°C
- výrobok sa môže chemicky čistiť tetrachlóreténom a všetkými rozpúšťadlami uvedenými pod symbolom F, normálny postup