Personalizuj svoje oblečenie kvalitnou strojovou výšivkou alebo svoje nože vygravírovaným textom!
Blog Profikuchar.sk strana 6 z 15
B. Michalčík: Ako vyrobiť domáce droždie
V obchodoch sa minulo droždie a regále po ňom zívajú prázdnotou? Alebo sa do obchodu nemáte ako vybrať? Ak aj tak túžite po nadýchaných domácich rožkoch, chlebe alebo pizzi, riešenie je jednoduché. Vyrobte si domáce droždie!
B. Michalčík: Domáca talianska ciabatta
Francúzi majú bagety a Taliani zase ciabattu. Chrumkavá na povrchu, nadýchaná vo vnútri. A neskutočne lahodná. Taká je pravá talianska ciabatta. Pripravte si ju doma a pridajte do nej olivy alebo sušené paradajky. Neodoláte.
B. Michalčík: Domáce farebné žemle na hamburger
Čierna, červená, ružová alebo zelená žemľa? Prečo nie. :) Hamburgery sú populárne sami o sebe, ale ak namiesto obyčajnej žemle položíte na tanier farebnú žemličku, bude z toho chutná a tiež zaujímavá a štýlová delikatesa.
B. Michalčík: Domáce maslové rožky
Máte chuť na čerstvé domáce rožky, voňavé, chutné, chrumkavé a neodolateľné? Hmmmm, mňam! Braňo Michalčík pre vás pripravil niekoľko skvelých múčnych receptov. Začíname najobľúbenejším pečivom, mäkučkými rožkami.
Čistenie a dezinfekcia v domácnosti: Ako si poradiť v čase koronakrízy?
Mnohé dezinfekčné prostriedky sú pre koronavírus dlhodobo vypredané alebo príšerne predražené. Máme pre vás 6 skvelých receptov na výrobu čistiacich a dezinfekčných prostriedkov v pohodlí vášho domova.
Expertka na výživu radí: Ako sa stravovať na jar?
Ak budete rešpektovať prírodu a siahať po surovinách, ktoré nám ponúka, telo sa vám odvďačí. Radí výživová špecialistka Zdenka Havettová, ktorá odporúča priblížiť sa v strave k tomu, čo v aktuálnej sezóne rastie.
Pridajte sa k výzve: Podporím reštaurácie!
Strata zárobku a neistá budúcnosť. S tým sa teraz potýkajú mnohé reštaurácie. Ak vám to situácia umožňuje a je to bezpečné, objednajte si jedlo vo vašej obľúbenej reštaurácii. Podporte reštaurácie, potrebujú to!
Len 20-ročný mladík vydal a ilustroval vlastného gastrosprievodcu
Študent hotelovej akadémie v Piešťanoch Andrej Šulka vytvoril šikovného sprievodcu svetom gastronómie. Iba 20-ročný mladík si dokonca knihu aj sám ilustroval. Publikácia At The Beginning otvára dvere do sveta kuchyne, vína, baru a baristiky.
NOVINKA: Ochranné rúška na tvár šité na Slovensku
V našej ponuke pribudli 2 typy rúšok na tvár, čím reagujeme na aktuálnu situáciu na Slovensku a po celom svete. Tou je rýchlo sa šíriaci koronavírus COVID-19, ktorý prerástol do stavu pandémie. Riziko infikovania a vážnych následkov je vysoké. Chrániť musíme seba a aj všetkých naokolo.
Slávna päťka na tele kuchára – ktoré kusy odevu v kuchyni nesmú chýbať?
Kuchárske oblečenie musí byť bezpečné a funkčné, no zároveň odrážať eleganciu a štýl kuchyne. Ktoré kúsky nesmú v kuchárskej výbave chýbať a aké kritériá musia spĺňať?
Mačanka, bryndza aj džatky – náš tím predviedol na Kulinárskej olympiáde v Stuttgarte slovenskú klasiku
Predseda Prešovského klubu kuchárov a cukrárov Peter Krištof v rozhovore prezrádza detaily z reprezentovania Slovenska na veľkej svetovej súťaži v nemeckom Stuttgarte - Kuchárskej olympiáde.
Novinky EGOchef: Moderné a štýlové rondony, ktoré sú súčasným hitom
Talianska móda do kuchyne EGOchef je najmä pohodlná a dostupná, zároveň aj štýlová a crazy. Do našej ponuky sme doplnili skvelé novinky z tejto dielne, ktoré odrážajú aktuálne trendy v obliekaní profi kuchárov - nové materiály, strihy aj farby.