Personalizuj svoje oblečenie kvalitnou strojovou výšivkou alebo svoje nože vygravírovaným textom!
Články strana 3 z 8
Pridajte sa k výzve: Podporím reštaurácie!
Strata zárobku a neistá budúcnosť. S tým sa teraz potýkajú mnohé reštaurácie. Ak vám to situácia umožňuje a je to bezpečné, objednajte si jedlo vo vašej obľúbenej reštaurácii. Podporte reštaurácie, potrebujú to!
Len 20-ročný mladík vydal a ilustroval vlastného gastrosprievodcu
Študent hotelovej akadémie v Piešťanoch Andrej Šulka vytvoril šikovného sprievodcu svetom gastronómie. Iba 20-ročný mladík si dokonca knihu aj sám ilustroval. Publikácia At The Beginning otvára dvere do sveta kuchyne, vína, baru a baristiky.
NOVINKA: Ochranné rúška na tvár šité na Slovensku
V našej ponuke pribudli 2 typy rúšok na tvár, čím reagujeme na aktuálnu situáciu na Slovensku a po celom svete. Tou je rýchlo sa šíriaci koronavírus COVID-19, ktorý prerástol do stavu pandémie. Riziko infikovania a vážnych následkov je vysoké. Chrániť musíme seba a aj všetkých naokolo.
Slávna päťka na tele kuchára – ktoré kusy odevu v kuchyni nesmú chýbať?
Kuchárske oblečenie musí byť bezpečné a funkčné, no zároveň odrážať eleganciu a štýl kuchyne. Ktoré kúsky nesmú v kuchárskej výbave chýbať a aké kritériá musia spĺňať?
Mačanka, bryndza aj džatky – náš tím predviedol na Kulinárskej olympiáde v Stuttgarte slovenskú klasiku
Predseda Prešovského klubu kuchárov a cukrárov Peter Krištof v rozhovore prezrádza detaily z reprezentovania Slovenska na veľkej svetovej súťaži v nemeckom Stuttgarte - Kuchárskej olympiáde.
5 dôvodov, pre ktoré dobrí kuchári investujú do kvalitnej obuvi
Ku kuchárovi nepatrí len nôž a varecha, k základnej výbave patria aj topánky. Skúsení kuchári vedia, že kvalitná obuv je dôležitou investíciou, ktorá svojho nositeľa chráni a pomáha mu k lepším výkonom. Ako vybrať správnu kuchársku obuv?
S novým ročným obdobím zmeňte aj jedálny lístok: Čo ponúknuť hosťom v reštaurácii?
Šéfkuchár radí, ako zostaviť kvalitný jedálny lístok pre každé ročné obdobie. Dopĺňa aj konkrétne príklady jedál.
Grilovanie na plynovom grile či na drevenom uhlí? Ktorý gril si vybrať?
Ak sa neviete rozhodnúť, aký typ grilu je pre vás najlepší, gastrošpecialista Branislav Michalčík vám priblíži rozdiely medzi plynovými grilmi a grilmi na drevené uhlie. Zaujímavé tipy a vychytávky od znalca tu.
Šéfkuchár hviezd sa vracia na Slovensko – chce koreniť láskou a variť srdcom
Slovenská gastronómia opäť pozdvihne, pretože z Írska späť na Slovensko prichádza po dlhých rokoch skvelý šéfkuchár s dlhoročnými skúsenosťami a dobrým srdcom Peter Varga. Prečo sa vracia a kde bude pôsobiť? Čítajte krásny rozhovor a úprimnú Petrovu spoveď, v ktorej odkrýva tajomstvá exkluzívne pre profikuchar.sk.
Ako chutí Korzika? Slovenský šéfkuchár to vie z prvej ruky
Príroda, atmosféra, ale aj gastronómia na Korzike je skutočne magická. Juraj Smatana radí, čo určite treba ochutnať a prezrádza aj dva skvelé recepty. Ako chutí Korzika?
Grilovanie nám môže poriadne uškodiť. Ako na to zdravo a chutne?
Aké by to bolo leto bez dobrej grilovačky v skvelej spoločnosti rodiny a priateľov? Možno ste už ale zachytili, že takto pripravené jedlá nie sú pre naše telo práve najprospešnejšie. Poradkyňa pre výživu ponúka niekoľko skvelých tipov, ako si grilovačku užiť a nebáť sa pritom o svoje zdravie.
Kde hľadať najlepšiu pizzu? Šéfkuchár tvrdí, že na Slovensku
Talentovaný slovenský šéfkuchár Peter Varga najlepšiu pizzu vo svojom živote ochutnal v Bratislave. Čím bola taká výnimočná? Aké sú najobľúbenejšie druhy pizze? Ako pripraviť tú najlepšiu pizzu na svete? Peter tiež prezradí skvelú novinku, čítajte!